Close
  • Hjem
  • Dame
  • Herre
  • Våre Merker
  • Hjem
  • Dame
  • Herre
  • Våre Merker
Søk
Filters

Bitte Kai Rand - Skirt Dot Jacquard

kr 1 250,00

Skriv hvilken størrelse du normalt bruker. Når vi får din forespørsel sjekker vi tilgjengelige størrelser i butikken og gir deg rask tilbakemelding.

Send så mange henvendelser du ønsker. Vi hjelper gjerne!
 

Detaljer

Tætsiddende nederdel i jacquard vævning. Kontrastfulde prikker i hvidt på sort eller sort på rødt. Den elastiske kvalitet gør nederdelen behagelig at bevæge sig i. Det foldede bærestykke holder nededelen oppe. Style til hverdag, arbejde og fest. For et komplet look tilføj vores jakke i samme stil.

Modellen på billedet er 177 cm. høj og iført nederdelen i str. small, længde A.

Tætsiddende nederdel. Jacquard vævning.
Elastisk kvalitet. Foldet bærestykke.
Længde målt fra taljen i str. S: Længde A 54 cm. Længde B 62 cm.
VASKES PÅ 30° FINVASK
71% VISKOSE 26% POLYAMID 3% ELASTHAN
Varenr: BITTEK-191-2121-1143-5034_13
Lev. Varenr: 191-2121-1143
Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
FargeOransje
FargeRosa

FINN RIKTIG STØRRELSE

Vi har foreløpig ikke mulighet til å vise tilgjengelige størrelser for alle våre varer på nettsiden, men sender du oss en forespørsel via "Sjekk størrelser" knappen så sjekker vi i butikken og gir deg raskt tilbakemelding.

Dersom du vet størrelsen du ønsker oppgir du det i forespørselen. Er du usikker hjelper det oss mye å vite om du normalt bruker f.eks. "large" eller "medum". Vi vet om plaggene er store eller små i størrelsen og gir deg personlige anbefalinger og råd om hva som vil passe deg best.

Du får normalt tilbakemelding i løpet av noen timer i butikkens åpningstid. På kvelder og i helger vil det ta lengre tid.

BETALING OG FRAKT

Vi sender varer over hele landet. Frakt koster kr 99,-.  Dersom du ønsker å få varer tilsendt tar vi dialogen på tlf/sms/epost og avtaler leveringsadresse og betaling. Betaling skjer normalt ved hjelp av Vipps. Har du ikke Vipps finner vi en annen løsning.

RETURER

Du har vanlig returrett på alle varer du kjøper fra oss.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
FargeOransje
FargeRosa