Close
  • Hjem
  • Dame
  • Herre
  • Våre Merker
  • Hjem
  • Dame
  • Herre
  • Våre Merker
Søk
Filters

BITTE KAI RAND-POPEYE JERSEY LANGÆRMET BLUSE-IVORY-RED-STRIPE

kr 850,00

Skriv hvilken størrelse du normalt bruker. Når vi får din forespørsel sjekker vi tilgjengelige størrelser i butikken og gir deg rask tilbakemelding.

Send så mange henvendelser du ønsker. Vi hjelper gjerne!
 

Detaljer

Vores ikoniske stribede jersey bluse nu i sæsonens farver, råhvid og rødstribet mønster. Den bløde jersey kvalitet af materialerne tencel og bomuld gør blusen åndbar. Style den til hverdag med vores Mom Jeans eller Magic bukser for et enkelt look. Tilføj en jakke for at gøre looket mere personligt.

Ikonisk style. Striber.
Blød og elastisk jersey. Åndbar naturmateriale.
Let bred hals.
Fuld længde i str. S, ca. 68 cm.
VASKES PÅ 30°
61% TENCEL 33% BOMULD 6% ELASTHAN
Varenr: BITTEK-191-4431-0131-1044_13
Lev. Varenr: 191-4431-0131
Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
FargeOransje
FargeRød

FINN RIKTIG STØRRELSE

Vi har foreløpig ikke mulighet til å vise tilgjengelige størrelser for alle våre varer på nettsiden, men sender du oss en forespørsel via "Sjekk størrelser" knappen så sjekker vi i butikken og gir deg raskt tilbakemelding.

Dersom du vet størrelsen du ønsker oppgir du det i forespørselen. Er du usikker hjelper det oss mye å vite om du normalt bruker f.eks. "large" eller "medum". Vi vet om plaggene er store eller små i størrelsen og gir deg personlige anbefalinger og råd om hva som vil passe deg best.

Du får normalt tilbakemelding i løpet av noen timer i butikkens åpningstid. På kvelder og i helger vil det ta lengre tid.

BETALING OG FRAKT

Vi sender varer over hele landet. Frakt koster kr 99,-.  Dersom du ønsker å få varer tilsendt tar vi dialogen på tlf/sms/epost og avtaler leveringsadresse og betaling. Betaling skjer normalt ved hjelp av Vipps. Har du ikke Vipps finner vi en annen løsning.

RETURER

Du har vanlig returrett på alle varer du kjøper fra oss.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
FargeOransje
FargeRød