Close
  • Hjem
  • Dame
  • Herre
  • Våre Merker
  • Hjem
  • Dame
  • Herre
  • Våre Merker
Søk
Filters

BITTE KAI RAND-ATLAS JERSEY KORTÆRMET BLUSE-BLACK

kr 1 000,00

Skriv hvilken størrelse du normalt bruker. Når vi får din forespørsel sjekker vi tilgjengelige størrelser i butikken og gir deg rask tilbakemelding.

Send så mange henvendelser du ønsker. Vi hjelper gjerne!
 

Detaljer

Blød jersey bluse med bindesløjfe detalje. Korte ærmer og en lille rund hals. Bindesløjfen sidder i midten foran og giver talje. Blusen er lettere bred i bunden. Naturmaterialet tencel gør blusen åndbar og behagelig at have på i alle klimaer. Style den til både hverdag og fest. Vælg blusen i alle sæsonens farver.

Sløjftedetalje.
Elastisk og åndbar.
Korte ærmer. Lettere bred i bunden. Lille rund hals.
Fuld længde i str. S, ca. 66 cm.
VASKES PÅ 30° FINVASK
61% TENCEL 33% BOMULD 6% ELASTHAN
Varenr: BITTEK-191-4432-2208-0039_13
Lev. Varenr: 191-4432-2208
Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
FargeSvart

FINN RIKTIG STØRRELSE

Vi har foreløpig ikke mulighet til å vise tilgjengelige størrelser for alle våre varer på nettsiden, men sender du oss en forespørsel via "Sjekk størrelser" knappen så sjekker vi i butikken og gir deg raskt tilbakemelding.

Dersom du vet størrelsen du ønsker oppgir du det i forespørselen. Er du usikker hjelper det oss mye å vite om du normalt bruker f.eks. "large" eller "medum". Vi vet om plaggene er store eller små i størrelsen og gir deg personlige anbefalinger og råd om hva som vil passe deg best.

Du får normalt tilbakemelding i løpet av noen timer i butikkens åpningstid. På kvelder og i helger vil det ta lengre tid.

BETALING OG FRAKT

Vi sender varer over hele landet. Frakt koster kr 99,-.  Dersom du ønsker å få varer tilsendt tar vi dialogen på tlf/sms/epost og avtaler leveringsadresse og betaling. Betaling skjer normalt ved hjelp av Vipps. Har du ikke Vipps finner vi en annen løsning.

RETURER

Du har vanlig returrett på alle varer du kjøper fra oss.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
FargeSvart